top of page
Copying Down

Skadesformular

Har du fået akut ondt et sted i kroppen eller måske gået rundt med et problem i lang tid og er du i tvivl om det kræver en fysioterapeutisk undersøgelse? Med vores skadesformular har du muligheden for at indsende din skadeshistorie og blive kontaktet af os til en uforpligtende snak.

Et holistisk udgangspunkt

Optimus Fysioterapi & P-DTR behandler akutte- såvel som længerevarende smerter ud fra et holistisk synspunkt. Kroppen hænger sammen med psyken og det, der forbinder de to enheder er vores nervesystem.

Gamle skader, operationer og emotionelle traumer kan alt sammen spille ind på hvordan kroppen reagerer i en given situation. Derfor er det vigtigt for os at høre din unikke historie.

Sådan kommer du i gang:

1

Indsend skadesformular

På siden her kan du udfylde formularen og derved hjælpe fysioterapeuten med relevante informationer og give et overordnet billede af dine udfordringer.

2

Bliv kontaktet

Din fysioterapeut vil kontakte dig efterfølgende - enten via telefon eller mail, og give dig en mulig diagnose, gode råd og vejledning samt hvordan et evt. behandlingsforløb kunne se ud, hvis der er behov for det.

3

Bliv afklaret!

Alt efter hvad I sammen finder ud af, burde du efterfølgende have en klar ide om hvad du skal gøre for at få  det bedre. Det kan i nogle tilfælde være tilstrækkeligt med ro, mens andre mere komplekse problemstillinger kræver, at du kommer ind på klinikken og får behandling.

Anchor 1

Skadesformular

Udfylde dette skema og vi vil kontakte dig via telefon eller mail til en snak om dine udfordringer, hvilke behandlingsmuligheder der kan være relevante og om vi tror, vi kan hjælpe dig.

E-mail

Telefon

Hvor har du udfordringer?
Hvor læng har din hverdag været påvirket?

Tak! Vi kontakter dig snarest

bottom of page